/* */

RASAH BALI – LAVORA (ft.ena vika) | slowhed + reverb ( Lirik )



Jangan lupa like, subscribe, and share kawan jangan lupa aktifkan πŸ”” biar gak ketinggalan video terbaru aku.
——————————————–
Sumber asli video:https://youtu.be/rdD-dKr-L-I
Download lagu: salin link video ini buka chrome “ketik” ytmp3.cc lalu tempel link.
——————————————–
Lirik:

Opo ora ngerti roso ati iki
Bien kowe tau ngelarani
Tatu uwes mari ora arep baleni
Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku nggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kangmas
Aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku nggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi
Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki
Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku wes ora sudi
Orasah bali aku wes ora sudi

source

Originally posted 2023-11-19 06:03:08.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *